Καλώς ήρθατε στην Διαγνωστική Έρευνα

Opening Hours : Δ – Π - 06:30 – 21:00 | Σάββατο 06:30 – 14:00
  Επικοινωνία : +30 210 46 58 800

Αξονική – Μαγνητική Τομογραφία

ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ

Η Διαγνωστική Έρευνα διαθέτει ανοικτό μαγνητικό τομογράφο Philips  Panorama 1 Τesla o οποίος ενδείκνυται ιδιαιτέρως για άτομα με κλειστοφοβία, άτομα τρίτης ηλικίας , άτομα με κινητικά προβλήματα καθώς και παιδιατρικά περιστατικά.

Η εξελιγμένη τεχνολογία του επιτρέπει ευελιξία και μεγάλη διακριτική ικανότητα για την αναζήτηση και ανίχνευση βλαβών ή παθήσεως του ΚΝΣ , των οργάνων της κοιλίας , του μυελοσκελετικού συστήματος, των οστών και των αρθρώσεων.

Η εξέταση είναι ακίνδυνη και ανώδυνη ενώ τις περισσότερες φορές ολοκληρώνεται σε λιγότερο από 15-20 λεπτά.

Σε συνδυασμό με των υψηλών προδιαγραφών μηχανημάτων και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό η ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ διαθέτει εξειδικευμένους σταθμούς επεξεργασίας εικόνας, καθώς και σύστημα RIS/PACS, για την ψηφιακή και αυτόματη αρχειοθέτηση/αναπαραγωγή των δημογραφικών και απεικονιστικών δεδομένων των εξεταζόμενων.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝΤΑΙ:

ΧΟΛΑΓΓΕΙΟΠΑΓΚΡEΑΤΟΓΡΑΦΙΑ

(MRCP)

MRI ΘΩΡΑΚΟΣ

 

MRA ΝΕΦΡΙΚΩΝ ΑΡΤΗΡΙΩΝ

 

 

MRI ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

 

MRI ΑΝΩ ΚΟΙΛΙΑΣ

 

MRA ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

 

MRI ΛΙΘΟΕΙΔΩΝ

 

MRI ΝΕΦΡΩΝ , ΕΠΙΝΕΦΡΙΔΙΩΝ

 

MRA ΚΑΡΩΤΙΔΩΝ

 

MRI ΥΠΟΦΥΣΕΩΣ

 

MRI ΠΑΓΚΡΕΑΤΟΣ

 

MRA ΘΩΡΑΚΙΚΉΣ ΑΟΡΤΗΣ

 

MRI ΟΦΘΑΛΜΙΚΩΝ ΚΟΓΧΩΝ

 

MRI ΚΑΤΩ ΚΟΙΛΙΑΣ

 

MRA ΑΟΡΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ

 

MRI ΣΠΛΑΧΝΙΚΟΥ ΚΡΑΝΙΟΥ

 

MRI ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΠΥΕΛΟΥ

 

MRA ΚΟΙΛΙΑΚΗΣ ΑΟΡΤΗΣ

 

MRI ΤΡΑΧΗΛΟΥ

 

MRI ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΥ

 

ΜΑΛΑΚΩΝ ΜΟΡΙΩΝ

 

MRI ΤΡΑΧΗΛΟΥ

 

MRI ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ  

Παρακαλείστε να προσκομίσετε, εάν υπάρχουν, προηγούμενους αντίστοιχους απεικονιστικούς ελέγχους (μαγνητική τομογραφία, ακτινογραφία, υπερηχογράφημα, αξονική τομογραφία).

 

ΑΞΟΝΙΚΟΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ:  

Η Διαγνωστική Έρευνα διαθέτει αξονικό τομογράφο  ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΞΟΝΙΚΟ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟ PHILIPS BRILLIANCE 64 τομών τελευταίας γενιάς , ο οποίος αποτελεί ένα σπουδαίο όπλο για τη διάγνωση ή τον αποκλεισμό διαφόρων παθήσεων με μεγαλύτερη ακρίβεια. Μας δίνει αναλυτικές πληροφορίες για την κατάσταση των περισσότερων οργάνων του σώματος , όπως τους μαλακούς ιστούς, τα αιμοφόρα αγγεία και τα οστά.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝΤΑΙ:

CT ΣΩΜΑΤΟΣ

( ΘΩΡΑΚΟΣ ,ΚΟΙΛΙΑΣ, ΠΥΕΛΟΥ)

CT ΣΠΛΑΧΝΙΚΟΥ ΚΡΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΛΙΘΟΕΙΔΩΝ ΟΣΤΩΝ

 

CT ΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΕΣ
CT ΚΡΑΝΙΟΥ

 

CT ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ

 

CT ΠΥΕΛΟΓΡΑΦΙΑ

 

CT ΜΙΚΡΟΑΙΜΑΤΩΣΗΣ (PERFUSION) ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

 

CT ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΚΡΩΝ

 

 

 

Σε συνδυασμό με των υψηλών προδιαγραφών μηχανημάτων και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό η Διαγνωστική Έρευνα διαθέτει εξειδικευμένους σταθμούς επεξεργασίας εικόνας, καθώς και σύστημα RIS/PACS, για την ψηφιακή και αυτόματη αρχειοθέτηση/αναπαραγωγή των δημογραφικών και απεικονιστικών δεδομένων των εξεταζόμενων.

Παρακαλείστε να προσκομίσετε, εάν υπάρχουν, προηγούμενους αντίστοιχους απεικονιστικούς ελέγχους (μαγνητική τομογραφία, ακτινογραφία, υπερηχογράφημα, αξονική τομογραφία).