Καλώς ήρθατε στην Διαγνωστική Έρευνα

Opening Hours : Δ – Π - 06:30 – 21:00 | Σάββατο 06:30 – 14:00
  Επικοινωνία : +30 210 46 58 800

Καρδιολογία

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ

Triplex/ Doppler καρδιας
Δοκιμασία κοπώσεως
Holter ρυθμού
Holter πιεσεως
Hλεκτροκαρδιογραφημα
Βεβαίωση αθλητικής ικανότητας

ΤΕΣΤ ΚΟΠΩΣΕΩΣ:

Είναι μία ανώδυνη και αναίμακτη διαγνωστική μέθοδος που συμβάλει στη διάγνωση και παρακολούθηση της στεφανιαίας νόσου.

Το σύστημα δοκιμασίας κόπωσης που διαθέτει ο χώρος μας είναι General Electric με ενσωματωμένο ηλεκτροκαρδιογράφο με μεγάλη καταγραφική ευαισθησία για τα ηλεκτρικά σήματα και με την επίβλεψη το έμπειρου καρδιολόγου μας συνδράμει στη πρόληψη σοβαρών καρδιολογικών παθήσεων.

Παρακαλείστε να προσκομίσετε, εάν υπάρχουν, προηγούμενους αντίστοιχους απεικονιστικούς ελέγχους

 

HOLTER ΡΥΘΜΟΥ:

Το Holter ρυθμού αποτελεί την εξέταση εκλογής για μελέτη κολπικής μαρμαρυγής, ταχυκαρδιών/βραδυκαρδιών, αρρυθμιών, κ.ά αναφέρεται στην 24ωρη (συνήθως, αν και μπορεί να είναι 48ωρη ή μέχρι και 7 ημερών) καταγραφή του καρδιακού ρυθμού στον περιπατητικό ασθενή.

Στο χώρο μας χρησιμοποιείται Holter ρυθμού τελευταίας τεχνολογίας που επιτρέπει καταγραφή με λιγότερα παράσιτα για πιο αξιόπιστα αποτελέσματα.

HOLTER ΠΙΕΣΕΩΣ:

Το Holter πίεσης είναι ένα ειδικό μηχάνημα αυτόματης μέτρησης της αρτηριακής πίεσης που καταγράφει τις διακυμάνσεις της πίεσης σε όλη τη διάρκεια του 24ωρου.

Η μέτρηση γίνεται με μικρή συσκευή, στο μέγεθος κινητού τηλεφώνου που εφαρμόζεται συνήθως στη ζώνη του ασθενούς και ένα περιβραχιόνιο σαν απλό πιεσόμετρο. Η συσκευή μπαίνει αυτόματα σε λειτουργία ανά τακτά χρονικά διαστήματα, πχ κάθε 15’. Ο ασθενής μπορεί να πραγματοποιήσει και μόνος του κάποια μέτρηση, εάν αισθανθεί ενόχληση ή αδιαθεσία. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης το πρόγραμμα του εξεταζόμενου συνεχίζεται κανονικά. Η εξέταση είναι εντελώς ανώδυνη και δεν απαιτεί καμία προετοιμασία.